Creëer hoogwaardige online trainingen

Het platform voor next level learning

Tijd is een schaars goed

Besteed de tijd die je hebt op de beste manier. Met een online leeromgeving kunnen jouw deelnemers een training in hun eigen tijd doen, op een moment dat het hen schikt. Efficiënt en handig. Geen reistijd of -kosten meer. En met één druk op de knop zijn alle resultaten zichtbaar.

Dit is hoe we je helpen

LPX service

Full service

Bij LPX staan we aan je zijde. Je ontvangt individuele begeleiding bij het opzetten van jouw leeromgeving. Ook heb je een persoonlijke accountmanager en is onze service-desk 24/7 beschikbaar. Zo zorgen we er samen voor dat je leerprogramma het hoogste niveau heeft.

Laptop met de LPX admintool

Makkelijk in gebruik

Het platform is erg makkelijk in gebruik: voor jou en voor deelnemers. Met een aantal kliks voeg je een nieuwe training toe. Bovendien voldoet het aan de hoogste veiligheidseisen: jij bepaalt wie wel of geen toegang krijgt. Zo ben je verzekerd van de beste technische standaarden.

LPX service

Direct resultaat

Wij geloven in resultaat. Ons systeem genereert daarom direct waardevolle data. Bijvoorbeeld van de resultaten van deelnemers. Deze data geven direct inzicht en zorgen ervoor dat jouw organisatie ontlast wordt. Dat scheelt tijd en kosten.

Zo werkt LPX

Onze klanten

Wij zijn er trots op dat ons learning management systeem van grote waarde is voor onze klanten. Zij geven aan dat ze ons serviceniveau waarderen, het systeem makkelijk werkt en de resultaten snel en duidelijk zijn.

Over ons

Waarom een complex houtje-touwtje systeem terwijl een learning management systeem toegankelijk en praktisch kan? Vanuit die gedachte richtten we in 2009 LPX op. Nu bedienen we tientallen tevreden klanten per jaar met een hoogwaardig learning management systeem.

Meer info

Foto medewerker
Foto medewerker
Foto medewerker
Foto medewerker
Foto medewerker
Foto medewerker
Foto medewerker
Foto medewerker
Foto medewerker
Foto medewerker

Voor wie

LPX werkt voor toonaangevende merken in onder andere consultancy, zorg en farma, en financiële dienstverlening. Onze specialisten helpen jou om het learning management systeem zo op te zetten dat het perfect voor jouw organisatie en doelgroep werkt. Snel en efficiënt. Want tijd is een schaars goed.