Wil jouw organisatie een online leersysteem opzetten en wil je je volledig laten begeleiden? Kies dan voor het fullservice-programma van LPX. LPX is de  specialist die echt alles rond het leersysteem uit handen kan nemen. Dit scheelt tijd én levert jou het beste resultaat op.

Er zijn veel voordelen van een online leeromgeving: je hebt geen reistijd, veel zaken kunnen worden geautomatiseerd en het scheelt nogal wat administratieve rompslomp. Maar de vraag waar veel organisaties tegenaan lopen is: hoe zet je de leeromgeving op? Een volledig op maat gemaakte omgeving is zeer duur en bovendien is het maakproces tijdrovend. Een programma “van de plank” houdt meestal in dat je het zelf moet inrichten. Terwijl je de technische kennis en de tijd niet hebt om dat uit te voeren.

LPX kiest voor de ideale formule: de basis hebben wij al gemaakt en vervolgens past ons team van specialisten de omgeving aan naar de wensen en behoeften van jouw organisatie. Het enige wat jouw team hoeft te doen, is de inhoud te creëren. Wij zorgen voor de rest. Snel en zeer gebruiksvriendelijk. Want tijd is een schaars goed.

Hoe werkt het full-service programma?

Persoonlijke begeleiding vinden wij essentieel, omdat dit het beste resultaat oplevert. Daarom krijg je een persoonlijke projectmanager toegekend die van begin tot eind bij het programma is betrokken. Je kunt bij diegene terecht met al je vragen. Daarnaast is onze helpdesk alle werkdagen bereikbaar voor technische vragen.

Ons technische team richt de volledige leeromgeving in naar de wensen van jullie organisatie. Zo komt alles in jullie huisstijl te staan. Ook de e-mails die naar deelnemers gaan vanuit de leeromgeving. Bovendien creëren we alle noodzakelijke connecties met jullie administratie of met bijvoorbeeld een certificeringsinstituut. Dat scheelt veel werkzaamheden. We plaatsen de content volgens jullie wens, bijvoorbeeld in modules, en zorgen ervoor dat deelnemers op het juiste moment de juiste informatie krijgen.

Ook bieden we 1-op-1 begeleiding bij het uitlezen van de resultaten. Want ons systeem creëert zeer waardevolle data. Hoe lang doet iemand over de training? Welke vragen zijn lastig? En wat is de gemiddelde uitkomst? Wij laten zien hoe je de inzichten interpreteert zowel op individueel als op groepsniveau.

Hoe snel kan het leerprogramma live staan?

Samen creëren wij een tijdspad om de leeromgeving live te kunnen zetten. Het tijdspad is afhankelijk van de cursusgrootte, maar binnen een handomdraai zetten we een eenvoudige training op waarvoor de content al is gemaakt. Wij kunnen snel bewegen, zodat jouw deelnemers snel aan de slag kunnen.