Over ons

Tijd vliegt voorbij. Daarom vinden wij het zo belangrijk om er efficiënt mee om te gaan. Bij LPX bieden we sinds 2009 het meest complete learning management systeem aan voor zakelijke partners die waarde hechten aan hun tijd.

Voordat wij LPX oprichtten, zagen we veel organisaties die vastliepen bij het creëren van hun online leeromgeving. Ofwel hadden ze een externe partij die de gehele omgeving from scratch bouwde: een duur en enorm tijdrovend traject. Of ze hadden een goedkope variant die veel tijd van het eigen team vergde, omdat ze zelf veel moesten doen.

Wij geloven dat wij de ideale formule voor de zakelijke markt hebben gevonden: een bewezen basis gecombineerd met features op maat, gebouwd door ons team van experts: projectmanagers, designers, developers. En onze klanten, voornamelijk in de zakelijke dienstverlening, healthcare en opleidingsinstituten, delen ons enthousiasme. Het systeem is toegankelijk, veilig en de service is hoog. Steeds creëren we de optimale omgeving voor elke organisatie. Dat scheelt tijd en tijd is waardevol.

Onze mensen

Dit is het team dat hard werkt om het beste learning management systeem te creëren

Marthijn

CEO

Sjors

Business unit manager

Cindy

Business development manager

Adrián

Developer

Noah

Online marketeer

Jasper

Business development manager

Victor

Online marketeer

Pieter Bas

Developer

Pascal

Project manager

Theo

Project manager

Jacinta

Project manager