De gezondheidszorg internationaliseert én digitaliseert. Hoe pluk je hier als healthcare-organisatie de vruchten van? Een learning management systeem helpt jouw bedrijf om een enorme efficiencyslag te maken.

De implementatie van veel medical devices of het gebruik van een nieuw medicijn vraagt om gedegen educatie. Een nieuw type kunstheup bijvoorbeeld vereist tot in detail uitleg over hoe dit in zijn werk gaat. Vooralsnog worden hiervoor vaak boeken gemaakt, die de desbetreffende arts kan lezen.

Onderzoek laat zien dat de nieuwe generatie medici sterk digitaal gericht zijn en behoefte hebben aan een grotere diversiteit aan media. Bijvoorbeeld video’s waarin alle handelingen zichtbaar zijn. Het learning management systeem van LPX biedt de mogelijkheid om verschillende media aan te bieden binnen één omgeving: video, handleidingen, webinars en whitepapers.

Vergroot internationaal bereik

Bovendien is de distributie, zeker voor internationale producten, veel eenvoudiger en goedkoper. Op een veilige manier deel je rechtstreeks informatie met deelnemers. Tot slot krijg je inzicht in de uitdagingen die medici ondervinden bij de implementatie, doordat zij tijdens de modules vragen stellen. Zo heb je als organisatie overzicht over hoe er met het product wordt gewerkt en waar extra ondersteuning nodig is.

Toepassingen van LPX in Healthcare:

Bijscholing
Educatie over nieuwe producten / diensten
Trainingen

Tijd is een schaars goed

Wil jouw organisatie een online leersysteem opzetten en wil je je volledig laten begeleiden? Kies dan voor ons full-serviceprogramma.