Bijscholing is cruciaal in elke branche van de zakelijke dienstverlening: accountancy, consultancy, advocatuur. Maar hoe organiseer je die educatie op een manier die efficiënt is voor jouw organisatie én voor deelnemers? Een online learning management systeem biedt uitkomst.

Voor veel bedrijven is het nog de standaard om deelnemers op gezette tijden bij elkaar te brengen voor een opleiding. Op dezelfde tijd en in één ruimte. Om bijvoorbeeld nieuwe kennis op te doen over veranderde wetgeving of een verdieping om naar een volgend functieniveau te kunnen doorgroeien.

Maar bij veel bedrijven groeit het besef dat deze manier van werken erg veel tijd kost en wringt met de eisen die ook aan het personeel worden gesteld: alle deelnemers moeten op een specifieke tijd op locatie zijn, terwijl zij misschien juist op dat moment een stevige deadline hebben. Bovendien verloopt de administratie veelal nog handmatig, wat voor de organisatie ook veel tijd kost.

De keuze voor een LMS

Daarom zien we dat steeds meer bedrijven kiezen voor ons online learning management systeem. Het biedt de mogelijkheid om te leren op een moment dat het de deelnemer uitkomt. Bovendien maakt het de werkzaamheden voor de organisatie zo veel makkelijker: er is direct en goed inzicht in leerresultaten, de resultaten kunnen automatisch worden gekoppeld aan de eigen administratie en deze worden ook direct gedeeld met de deelnemer.

De toepassingen waarvoor partijen LPX inzetten:
Permanente Educatie
Kennisoverdracht van senior medewerkers aan young talents
Trainingen over bijvoorbeeld veiligheid, HR-zaken en quality assurance

Tijd is een schaars goed

Wil jouw organisatie een online leersysteem opzetten en wil je je volledig laten begeleiden? Kies dan voor ons full-serviceprogramma.