Je tijd handig en effectief indelen. Daarmee helpen we je met ons handige, toegankelijke learning management systeem. Jij bouwt snel en makkelijk je onderwijsprogramma op, en jouw deelnemers krijgen een hele prettige leerervaring.

Dit is hoe LPX jou ondersteunt bij het creëren van een optimaal onderwijsprogramma.

Zet snel een cursus op

In LPX is het eenvoudig om zelf een cursus op te zetten. Eerst creëren wij de basisomgeving van je cursus in de huisstijl van je organisatie. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat alle automatische berichten in lijn zijn met de huisstijl. Van de introductiepagina van het onderwijsprogramma tot de e-mailtemplates die je gebruikt voor de verschillende berichten. Zo komt een deelnemer terecht in een vertrouwde omgeving, die volledig de merkwaarden van je bedrijf uitstraalt.

In sneltreinvaart klaar

Zodra je de inhoud van je onderwijsprogramma beschikbaar hebt, creëer je in LPX letterlijk in een aantal kliks een online cursus. Er zit geen limiet aan het aantal trainingen dat je kunt toevoegen. Je kunt bovendien allerlei media combineren: video, pdf, audio, PowerPoint, webinars en ander cursusmateriaal. Je zet de video’s erin, plaatst de pdf’s of links naar whitepapers en voegt de seminars toe. Binnen no time is je onderwijsprogramma gereed. En wanneer je toch vastloopt, staat ons team klaar om je te helpen.

Real-time rapportages

Met LPX maken we het je makkelijk om snel een goede leeromgeving te creëren. Wat het systeem extra waardevol maakt, is dat je overzichtelijke rapportages creëert. Real-time en accuraat.

Overzicht totaalresultaten

Onze tool geeft geavanceerde mogelijkheden hoe je de resultaten wilt monitoren of weergeven. Wil je bijvoorbeeld resultaten op individueel niveau, dan kan dat. Wil je een weergave op groepsniveau, dan kan dat ook. Natuurlijk biedt het systeem ook een helder overzicht van de totaalresultaten, inclusief inzicht in het aantal inschrijvingen en de duur van elke deelname. Zo weet je direct hoe je programma het doet en hoe deelnemers scoren.

Geautomatiseerde student tracking

Met LPX houd je real time de voortgang per student in de gaten. Dat is praktisch, want zo kun je scherp de vinger aan de pols houden. Loopt iemand vast? Komt een deelnemer toch in tijdsnood? Je ziet het in het systeem, zodat je snel contact kunt zoeken en deelnemers kunt helpen om alsnog de eindstreep te halen.

Volledige support

Misschien is het voor het eerst dat je een online onderwijsprogramma gaat samenstellen. Dan is het fijn als ervaren professionals je helpen. Bij LPX kun je verzekerd zijn van die service.

Team van specialisten

Wanneer je voor het eerst van ons platform gebruik gaat maken, staat ons team van specialisten klaar om de basis op poten te zetten. We creëren een intropagina in de huisstijl van je organisatie en e-mailtemplates om berichten naar je doelgroep te sturen. Ook geven we uitleg over het systeem in persoonlijke uitlegsessies.

Toch uitbesteden?

Geef je er de voorkeur aan om het bouwen van de training uit te besteden? Dat kan ook. Ons team kan het volledig voor je uitvoeren. Het enige wat je hoeft te doen, is ons de inhoud aan te leveren die in het onderwijsprogramma moet komen te staan. Wij zorgen voor de rest. Zo makkelijk is het.

Automatische certificering

Vooraf stel je in wanneer een deelnemer recht heeft op een  certificaat. Moet een deelnemer bijvoorbeeld een aanwezigheid van bijvoorbeeld 100% laten zien? Of moet diegene een bepaald percentage vragen goed beantwoorden? Per onderwijsprogramma bepaal je het slagingspercentage. 

Certificering direct beschikbaar

Wanneer een deelnemer slaagt, is dit direct bekend. Dit is prettig voor een deelnemer, want die hoeft niet weken te wachten op de uitslag. Maar ook betekent dit een groot administratief voordeel voor jouw bedrijf: het systeem leest automatisch de resultaten én informeert de deelnemer.

Koppeling aan accreditatiebureaus & interne systemen

Een koppeling naar de interne systemen zoals een CRM is snel opgezet. Hiermee verwerk je direct de resultaten in de administratie van jouw organisatie. Wanneer deelnemers geaccrediteerd moeten worden, kun je vanuit LPX een koppeling maken naar het accreditatiebureau. Dat ontvangt dan de automatisch gegenereerde resultaten en verstuurt vervolgens een bevestiging van de accreditatie.

Volledige automatisering

Wil je deelnemers automatisch een mail sturen om hen uit te nodigen om mee te doen met het programma? Wil jij deelnemers automatisch een nieuwe module of les toesturen? En wil je ervoor zorgen dat iemand direct het resultaat krijgt? Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden. Je tijdswinst is groot.

Security

LPX voldoet aan de hoogste veiligheidseisen: van dataverzending tot servers, van privacy tot toegang. LPX staat garant voor de veiligheid van haar systeem en verzekert je ervan dat je ook op dit vlak in de Champions League zit.

Dataveiligheid

We acteren op het hoogste niveau als het gaat om dataveiligheid. Zo is al het dataverkeer versleuteld en gebruiken we meerdere servers om stabiele dataverzending te garanderen. Uiteraard is het systeem ook volledig AVG-proof, zodat de privacy van je deelnemers ook is gewaarborgd.

Versleutelde data

Onze focus op dataveiligheid werkt door op alle niveaus. Verzending van data naar deelnemers is versleuteld, net als het platform zelf. Ook is haarfijn vastgesteld wie er in het systeem kan en wie niet. Tegelijkertijd doet deze “fort knox”-benadering niets af aan het gebruikersgemak: jij en je deelnemers kunnen makkelijk van het systeem gebruik maken.